Назад

Международна конференция „Специфични принципи на търговския арбитраж и тяхното проявление в арбитражното производство“

27 октомври 2023 г., в хибриден формат


 

Арбитражният съд при Българската търговско-промишлена палата организира международна конференция на тема: Специфични принципи на търговския арбитраж и тяхното проявление в арбитражното производство, която ще се проведе на 27.10.2023 г.  /петък в сградата на БТПП, гр. София, ул. Искър № 9.

Конференцията е ориентирана към представители на юридическите и бизнес среди. В предвидените три панела на конференцията ще бъдат обсъждани както теоретични въпроси, така и въпроси, касаещи ефективното приложение на арбитражното производство в търговския оборот.

Темите на конференцията ще бъдат представени от следните изявени български и чуждестранни специалисти в областта на международния арбитраж, с богат опит в частни практики:

  • Dr. Volodimir Nagnybida, зам.-председател на Международния търговски арбитраж при ТПП на Украйна, с тема „Ограничения на страните при тяхното участие – грубо процесуално нарушение от страна на арбитражния орган или възможност за надлежно водене на производството


Предвид международния си формат, участието във форума може да бъде присъствено или дистанционно чрез платформата  за видеоконферентна връзка ZOOM, като на участниците ще бъде предоставена възможност за различни начини на представяне, дискутиране и споделяне на опит и експертиза. За целта е необходимо да се регистрирате през формата за регистрация по-долу, за да ви бъдат осигурени места в залата. За тези участници, които не могат да присъстват лично, ще бъде осигурена  видеоконферентна връзка посредством линк, който ще бъде изпратен на посочен от вас електронен адрес.

Участието в конференцията е безплатно, като е необходимо да се направи регистрация  в срок до 20.10.2023 г.

 

ПРОГРАМА      РЕГИСТРАЦИЯ

 

 


23.10.2023 г.

Още новини:

Видео:

Назад