Назад

Balkan Business Awards за шести пореден пътБалканските награди за значими постижения в бизнеса бяха поводът за среща на председателя на Палатата Цветан Симеонов с организаторите на конкурса Balkan Business Awards – VIP Communication PR.

Официалната церемония тази година ще се състои на 5-и март в балната зала на хотел „Маринела“. На нея за шести пореден път ще се отдадe нужното внимание на успешния бизнес, който дори в периоди на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт.

Световният опит показва, че подобни конкурси мотивират и популяризират успешните практики и дават допълнителен стимул за развитие. Поощряват се устойчивото развитие, иновациите, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазването на околната среда, социалната отговорност, както и дейностите в полза на обществото.

Партньори на събитието са Българската търговско-промишлена палата, Конфиндустрия България - Италия, Сръбско-българската търговска камара, Турско-българската търговско-индустриална камара, Гръцкият бизнес съвет в България, Бизнес клуб Лондон, Европейският икономически сенат и други.

Номинации за различните награди може да направите на vipcompr@gmail.com до 20.02.2020 г., като конкретните категории може да откриете тук.

Повече за организаторите на конкурса може да видите на www.vipcompr.com , а специален бонус към всички, номинирани в раздел „Иновации“ на Balkan Business Awards, е и автоматичното им включване в конкурса на Съвета по иновации към БТПП - https://www.bcci.bg/news/16730

 


14.01.2020 г.
Назад