Назад

БГ Баркод: „Весфарм“ ООД с най-много продукти в електронния каталог за последната седмица на 2019 годинаПроизводителят на фармацевтични и козметични продукти „Весфарм“ ООД е въвел най-много продукти за седмицата 23-27 декември 2019г. в електронния каталог БГ Баркод.

Фирма „Весфарм” ООД е създадена през 1992г. с цел организиране и въвеждане на пазара на определен вид фармацевтични и козметични продукти, които да подпомогнат в терапевтичната практика лекарите дерматолози. Компанията се възползва от експертизата на изявени български учени и фармацевти при развиването на формулите на продуктите, като следи новостите в европейското законодателство и стриктно ги прилага.

Данните за продуктите марка „Весфарм“ в БГ Баркод са изчерпателни и атрактивни за потребителя. Предвид нарастващия дял на онлайн продажбите, фирмата залага на качествени продуктови фотографии за осъществяване на първия визуален контакт с клиентите. Електронният каталог БГ Баркод предвижда добавяне на изображения с различен изглед и анимация 360 градуса.

За фирмите, които не разполагат с професионални снимки, GS1 България предлага услуга за заснемане на продукти.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/


30.12.2019 г.
Назад