Назад

Нова успешна история от Enterprise Europe Network към БТПП



 

 

Новата година EEN започва с представянето на успешната история на българската фирма Карника Био Про ООД. Компанията е производител и износител на висококачествен биологичен пчелен мед, пчелни продукти и други био продукти с пчелен мед. През 2019г. фирмата се обръща към Enterprise Europe Network с искане за съдействие за намиране на нови чуждестранни партньори. Експертите в БТПП й помагат да създаде атрактивен профил, който да стане видим в над 60 държави. Голямото продуктово разнообразие (мед от акация, кестен, кориандър, лавандула, липа, българска роза и други) привлича вниманието на множество потенциални партньори и скоро компанията започва преговори с голям дистрибутор на храни с магазини в над 30 различни части на Ирландия. 

Карника Био Про ООД стартира успешно партньорство с фирмата и към момента произвежда мед под търговската марка на чуждестранния партньор. Българският мед е високо ценен на новия пазар и се очаква това начало на бизнес отношенията между двете фирми да стане основа за дългосрочно сътрудничество.

Ако и Вие търсите нови международни партньори, не се колебайте да се свържете с Enterprise Europe Network към БТПП, email: een@bcci.bg Услугите на Enterprise Europe Network са безплатни за МСП.

 


07.01.2020 г.
Назад