Назад

Изтича крайният срок за „Наградите на БАИТ“Броени дни остават до крайния срок за участие в конкурса, който по традиция се провежда под патронажа на Президента на Република България Румен Радев, както и със съдействието на Българската търговско-промишлена палата. Конкурсът все още търси най-добрите собствени разработки на младежи, както и най-успешния български ИКТ продукт или услуга.

Регистрацията е безплатна.  Проектите могат да се подават до 24.00 ч. на 13 януари 2020 г. включително.

9-тото издание на конкурса „Наградите на БАИТ“ ще раздаде отличия в следните категории: Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Публична администрация, Start Up Компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга, Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика и Награда за специален принос. Наградата за специален принос се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Победителите във всяка категория ще получат ваучер от Сиела Норма, за чиято стойност могат да закупят книги в книжарници Сиела. Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg) ще осигурят на наградените електронни устройства. СуперХостинг.БГ ще предостави на победителя във всяка една категория, хостинг и домейн за една година. Отличените в конкурса ще получат и Acronis True Image 2020 – персонално решение за киберзащита, предоставено от Акронис България.

 


09.01.2020 г.
Назад