Назад

БТПП в подкрепа на “Доза щастие”



 

Председателят на БТПП Цветан Симеонов проведе среща с представители на “Ноу Блинк” ООД. Поводът на срещата бе обсъждане на възможностите за популяризиране на инициативите, които допринасят за развитието на корпоративната социална отговорност.
“Ноу Блинк” ООД осъществява дейност в сферата на професионалното видеозаснемане, като създаване на корпоративни видеа и филми. В началото на ноември се състоя премиерата на първия пълнометражен филм на компанията "Доза щастие”(https://a-dose-of-happiness.com/), който повдига тема с голяма обществена значимост, а именно темата за превенция на зависимости. Филмът е по действителен случай и за период от няколко седмици достигна до над 80 000 зрители, с което се превърна в един от най-гледаните български филми за последните няколко години. „Доза щастие“ стана част и от учебната програма по съвместна инициатива с Министерство на образованието и науката.
“Ноу Блинк” ООД предлага възможност за корпоративна социална отговорност чрез органзиране на фирмени прожекции на филма за служители и/или техните семейства.
Фирмата се стреми да популяризира българското кино и за целта осъществява и други инициативи, като ежегодни турнета в различни градове в страна. Създатели са на онлайн платформа, в която всяка седмица се публикува нов български късометражен филм, като достъпът до него е изцяло безплатен.
 


27.12.2019 г.
Назад