Назад

Наближава крайният срок за регистрация в конкурса „Наградите на БАИТ“



Деветото издание на конкурса „Наградите на БАИТ“ ще раздаде отличия в следните категории: Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Публична администрация, Start Up Компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга, Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика и Награда за специален принос.

Наградата за специален принос се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Регистрацията за конкурса е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 13 януари 2020 г. включително.

Победителите във всяка категория ще получат ваучер от Сиела Норма, за чиято стойност могат да закупят книги в книжарници Сиела. Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg) ще осигурят на наградените електронни устройства. СуперХостинг.БГ ще предостави на победителя във всяка една категория хостинг и домейн за една година. Отличените в конкурса ще получат и Acronis True Image 2020 – персонално решение за киберзащита, предоставено от Акронис България.

Последните 8 издания на конкурса „Наградите на БАИТ” се провеждат под патронажа на Президента на Република България. Пълна информация за победителите в отделните категории по години може да се види тук.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония през февруари 2020 г.

Българската търговско-промишлена палата е партньор на начинанието.

Златни спонсори на конкурса и церемонията за връчване на „Наградите на БАИТ” за 2019 г. са Поликомп и Кауфланд Сървис.

 


02.01.2020 г.
Назад