Назад

Лекция на тема „Договор за партньорство между ЕС и Япония“Българската търговско-промишлена палата и Асоциацията на завършилите Токайския университет, съвместно с Българо-японския бизнес съвет и Посолството на Япония в София организират на 10 май 2019 г. /петък/ от 18.00 ч. в БТППлекция на Н.Пр. Масато Ватанабе, посланик на Япония в Република България, посветена на японо-българските отношения.

Събитието се провежда под знака на 3 кръгли годишнини, които се отбелязват през 2019 г. - 110 години от двустранните контакти, 80 години от установяване на двустранните дипломатически отношения и 60 години от тяхното възстановяване. Същевременно, Асоциацията на завършилите Токайския университет също празнува 25 години от своето учредяване.

Специален гост на лекцията ще бъде Акико Игая, председател на Асоциацията за приятелство Япония – България.

Лекцията ще засегне двустранните отношения в политиката, икономиката и културата, с оглед на влизането в сила на Договора за партньорство между ЕС и Япония. Работният език на събитието е английски.

За участие можете да се регистрирате онлайн на: https://www.bcci.bg/payment_bcci/.

За допълнителна информация, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, БТПП, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.

Приложение:

Предварителна програма.


30.04.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад