Назад

Предстои посещение на бизнес делегацията в Люксембург

Среща с почетния консул на България в Люксембург


Председателят на БТПП Цветан Симеонов проведе работна среща с почетния консул на България в Люксембург Димитриос Зорис. Основна тема на разговора бе предстоящото посещение на българска бизнес делегация в Люксембург на 3 – 4 април 2019 г., подготвяна от БТПП, ТПП на Люксембург и Посолството на България в Брюксел.

Симеонов информира госта относно договорената програма в Люксембург, която включва и провеждането на бизнес форум с провеждане на двустранни срещи между български и люксембургски компании. Домакин на форума ще бъде ТПП на Люксембург.

Във фокуса на посещението ще бъдат секторите: информационни и комуникационни технологии, финанси, финансови технологии, стартъп компании, логистика – мултимодален транспорт, туризъм, банково дело, енергетика, хранително-вкусова промишленост, фармация, електроника и електротехника и др.

По предложение на почетния консул Зоис сътрудничеството в области като автомобилна промишленост, здравеопазване, сателитно наблюдение, отбранителна промишленост, обзавеждане за дома, офис оборудване  и др. също може да бъде насърчено.

Допълнителна информация за предстоящото посещение на бизнес делегацията в Люксембург ще намерите тук. Краен срок за заявяване на интерес: 13 март /сряда/ 2019.

За допълнителна информация: БТПП, дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“, тел.: 02 8117 494, 02 8117 489. e-mail: m.markova@bcci.bg.


07.03.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад