Назад

Мартенски базар "ВСИЧКО ЗА ЖЕНАТА" от 5 до 10 март 2019 г.



Българска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че от 5 до 10 март в Изложбена зала ЦУМ, София ще се проведе Мартенски базар  –  ВСИЧКО ЗА ЖЕНАТА. 

Мартенски базар –Всичко за жената се организира за втора поредна година, в който ще вземат участие повече от 40 фирми. Целта на изложението е да предложим на едно място артикули желани от всяка жена. Специално място ще имат предпочитаните от дамите  натурални и био козметични продукти. Ще зарадваме посетителите с ръчно изработени чанти, бижута, рисувани, кашмирени и копринени шалове. Ще бъдат показани нови  колекции дрехи и трикотаж.  Дамите ще  разберат как да поддържат идеална спортна фигура с вибро уреди и ще имат възможност да ги изпробват по време на събитието. В допълнение ще могат да опитат вино от арония и малина, както и да разберат повече за хранителните добавки.

        Какво да очаквате на Мартенски базар – Всичко за жената

100% натурални  продукти

Козметика, произведена от ценни съставки на органични растения, отглеждани в органични ферми, което води до високо качество, чистота и ефективност.  

Ще намерите професионална серия за коса с колаген, разработена съвместно и тествана от фризьори.

Серия масажни продукти с изключително силно действие и осезаем бърз ефект при болки в ставите и мускулите.

Посетителите ще могат да закупят неповторим подарък от удивителните предложения на натуралната полска козметика подходяща за жени от всяка възраст.

Българска фирма ще предложи на посетителите изцяло натурални козметични продукти включващи кремове за лице, тяло, дезодоранти и серуми за коса.

По време на изложението ще се представят серия продукти, които са на основата на натурални компоненти - висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa и от различни растителни видове, които спомагат за ускоряване на регенерирането на тъканите и подсилват имунната система на организма.

 Ръчно изработени изделия

За първи път при нас ще бъдат показани ръчно рисувани копринени и кашмирени шалове, шалове-фишу и бандани. Уникални дизайни и изработки, подходящи за всяка дама и повод.

Подготвили сме голямо разнообразие от ръчно изработени чанти от висококачествени материали.

Ръчно изработени бижута от кожа, сувенири, играчки и интериорни кукли, уникати за дома и за подарък. Дизайнерски модели кокетен винтидж, бижута от кристали и полускъпоцени камъни.

За истинските ценители фирма участник, ще представи своята най-нова колекция от бижута със специална отстъпка от 20% 

Спортувахте ли тази седмица?

Само по време на изложението ще  разберем как да поддържаме добра форма. Ще бъде представен уред „три в едно“ – използвате една машина, а получавате ефект в три области: Фитнес, Масаж, Терапия.  10 минути работа с машини вибро-терапия се равняват на 1 час във фитнес залата.

Конфекция и трикотаж

Ще може да видите  нови колекции спортни и елегантни облекла за пролетния сезон на атрактивни цени.

В духа на българските традиции и идентичност  фирма-изложител ще представи фолклорни колекции ризи, блузи, поли, рокли, бодита с бродирани етно елементи изработени от 100 % памучен кенар.

Ръчно плетени дрехи със сценарии ще представи фирма от Варна.

Със своите пролетни колекции дамски облекла участия ще вземат фирми – производители от Пловдив, Стара Загора и София.

Фирма от Трявна ще предложи висококачествен трикотаж - голямо разнообразие от модели и разцветки за всеки вкус!

За бъдещите майки

Фирми от Стара Загора и София ще представят разнообразие от детски облекла и трикотаж.

 Не пропускайте да посетите Мартенски базар- „Всичко за жената“

Организатор: Българска търговско-промишлена палата

Място на провеждане: изложбена зала ЦУМ

Етаж: партер        

Работно време: 10.00 до 19.00 ч.

Вход: Свободен

 


01.03.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад