Назад

Бизнес делегация до Люксембург на 3-4 Април 2019Българската Търговско-Промишлена Палата (БТПП), има удоволствието да Ви информира, че организира бизнес делегация до Люксембург в периода 3- 4 април 2019г. По време на посещението там се предвижда провеждането на бизнес форум с двустранни срещи по интереси. Събитието се организира, съвместно с Търговско-промишлената палата на Люксембург и Посолството на България в Белгия, акредитирано за Люксембург.

Великото Херцогство Люксембург е страна основател на Европейската икономическа общност и член на Световната търговска организация. Посредством тези механизми за търговско-икономическо сътрудничество България има възможност да разшири пазарното си присъствие, да привлича инвеститори и да реализира съвместни проекти в рамките на Европейския съюз.

Стабилната и високодоходна пазарна икономика на Люксембург се характеризира с умерен растеж, ниска инфлация и високо ниво на иновации. Люксембург е вторият по големина световен център за инвестиционни фондове, най-важният частен банков център в Еврозоната и водещ европейски център за презастрахователни компании. Освен това, люксембургското правителство има за цел привлечане на стартиращи интернет и високотехнологични компании. Най-голям дял в икономиката на страната заемат услугите, сред които банковото дело, промишленост (желязна руда и производство на стомана, химикали, каучукова промишленост и др.) и селско стопанство (производството на картофи, зърнени храни, както и винарство).

Освен бизнес форум с двустранни срещи, организаторите са планирали провеждане на разговори с други бизнес организации, посещение на фирми и др.

Отправяме покана за включване в делегацията към фирми с интереси в следните области: информационни и комуникационни технологии, финанси, финансови технологии, стартъп компании, логистика – мултимодален транспорт, туризъм, банково дело, енергетика, хранително-вкусова промишленост, фармация, електроника и електротехника и др.

По предварителни разчети разходите, свързани с участието в делегацията, възлизат на 988 евро като включват: самолетен билет, вътрешен транспорт, 1 нощувка в хотел 4 звезди, вечеря, организационна такса, застраховка. В цената не са включени дневните разходи. При реализирането на икономии от пътуването, сумите ще бъдат възстановени на участниците.

При интерес, моля да потвърдите Вашето и/или на Ваши представители участие, на e-mail: m.markova@bcci.bg до 13 март /сряда/ 2019.

Не се колебайте да се свържете с нас при наличие на допълнителни въпроси: БТПП, дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“, тел.: 02 8117 494, 02 8117 489.

 

Приложение: предварителна програмарегистрационна форма


22.02.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад