Назад

Среща със собственика на фирма MW Trade HouseПредседателят на БТПП Цветан Симеонов проведе среща с Александър Миленов, собственик на  фирма MW Trade House. Целта на разговора бе представяне на дейността на БТПП и обсъждане на начини чрез съвместно сътрудничество  да се помогне на български фирми да намерят партньори в чужбина в областта на храните, напитки и машини (асансьори).

По време на срещата Александър Миленов представи дейността на фирмата MW Trade House, като постави акцент върху реализираните успешни проекти с български винопроизводители на румънския и холандския пазар.

Председателят на БТПП запозна госта си с дейността на Палатата и регионалната структура, както и базите данни, с които БТПП разполага. Той предостави информация за възможностите за участие в срещи с чуждестранни партньори по време на бизнес делегации в България и чужбиназа, участието в изложения за винопроизводители, на които БТПП е партньор,  както и в организираните от Палатата международни форуми.

MW Trade House е семейна компания, търгуваща на едро с разнообразни стоки, които предлагат качествени продукти на конкурентни цени. Фирмата е специализирана в търговия с билки, охлюви и гъби. През годините компанията се отличава като ценен, надежден и търсен брокер в страната и чужбина. Вино от Република Македония е първият продукт, следвано от вина от България. Постепенно асортиментът се разширява и включва и други конвенционални и био храни и напитки от Югоизточна Европа.

Повече информация за фирмата може да намерите тук: http://mwtradehouse.com


05.03.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад