Назад

20 ноември, 15 часа - Предстои Българо - китайски бизнес форум

С представителите на Международната търговска палата „Пътят на коприната“


Имам удоволствието да Ви информирам, че делегация от Международната търговска палата „Пътят на коприната“ (SRCIC) ще посети България в периода 19 – 20 ноември 2018г. по покана на Българската търговско-промишлена палата.

Международната търговска палата „Пътят на коприната“ SRCIC http://www.srcic.com/ е неправителствена организация с нестопанска цел, чиято основна мисия е да популяризира инициативата „Един пояс, един път“ и да допринесе за хармоничен растеж и насърчаване на свободната търговия, основно в рамките на Пътя на коприната. Ролята на SRCIC е да даде възможност на членовете си да развият партньорства за търговия и инвестиции и участие в съвместни проекти. В SRCIC членуват 90 търговски асоциации и организации от 75 страни по Пътя на коприната. От началото на 2018г. Българската търговско-промишлена палата се присъедини към Международната търговска палата „Пътят на коприната“.

В тази връзка отправяме покана за среща с представителите на Международната търговска палата „Пътят на коприната“, която ще се проведе на 20 ноември 2018 г. /вторник/ от 14.30 ч. в БТПП, зала А, ул. Искър 9, София. Международната търговска палата „Пътят на коприната“ е важен елемент за осъществяване на сътрудничество с Китай във всичките му форми. На срещата ще бъде представена нейната дейност, инициативи и ще бъдат обсъдени инвестиционните възможности и проекти, с които България да участва във формата за сътрудничество Централна и Източна Европа - Китай.

При интерес за участие в срещата, моля потвърдете на e-mail: s.dimitrova@bcci.bg до 19 ноември 2018 г. Работен език на срещата е английски!

Приложение: проект на програма, списък на делегацията от Китай

 


12.11.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад