Назад

Айман Маланди информира за развитието на икономиката на Сирия



Айман Маланди, председател на търговската палата на гр. Хама, Сирия и член на парламента, проведе среща с председателя на БТПП Цветан Симеонов. В нея участва Хекмат Ханджи, член на УС на Българо – сирийската ТПП и Красимир Ангелов, зам.-председател на Българо – сирийската ТПП.

Айман Маланди информира за развитието на икономиката на Сирия и заяви, че на над 95% от територията на страната не се извършват военни действия. Населението на Хама се е увеличило до около 3 млн. към този момент, което е предпоставка за голяма нужда от изграждане на нови жилища в района.

БТПП пое ангажимент да организира бизнес делегация до Сирия, като регионална структура на Палатата ще се заеме с цялостната подготовка по посещението и ще информираме допълнително заинтересованите лица за точния период на посещението. При предстоящи запитвания от сирийски предприемачи за намиране на български партньори, БТПП ще използва своите информационни канали, за да информира за постъпили запитвания за закупуване на стоки от България. Договорено бе да се организира информационен ден за бизнес контакти със Сирия.

Заинтересованите в сферата на хотелиерския бизнес и строителството, могат да се свържат с Айман Маланди на имейл: malandi-co@hotmail.com

 


06.11.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад