Назад

Председателят на БТПП връчи плакет и грамота на БФБЛ



Председателят на БТПП Цветан Симеонов бе сред официално поканените гости на юбилея по повод 20 години от основаването на Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ). Събитието събра на едно място компании членове, партньори и съмишленици и се проведе под мотото "20 години заедно".

Сред  останалите официални гости бяха президентите Петър Стоянов и Росен Плевнелиев, заместник-кметът на Столична община Дончо Барбалов, представители на бизнес и граждански организации, чуждестранни посланици и дипломати.

Цветан Симеонов поздрави присъстващите домакини и гости и връчи плакет и грамота на БФБЛ за защита на интересите на предприемачите, успешно реализирана мисия в корпоративната и социална отговорност и сътрудничество с БТПП в полза на бизнес средата в България.

Българският форум на бизнес лидерите е най-голямата и утвърдена общност на отговорните компании у нас. Учреден е през 1998 г. в София от 12 международни компании и неправителствани организации като част от глобалната мрежа на Международния форум на бизнес лидерите във Великобритания. Днес общността на БФБЛ се състои от над 120 компании-членове от различни сектори на икономиката, обединени от ценностите на бизнес етиката и корпоративната социална отговорност.


09.11.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад