Назад

До 16.02.2015 е удължен срокът за участие в конкурса VIP Business Awards 2015



По молба на част от кандидатите за участие в конкурса VIP Business Awards 2015, който ще отличи значимите постижения в бизнеса у нас на официална церемония в София на 5 март 2015 в хотел Кемпински, срокът за участие е удължен до 16.02.2015. 
Конкурсът ще отдаде нужното внимание на успешния бизнес, който дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт и просперитет. Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса. 
 
Тези награди ще бъдат дадени за изключителен успех, иновации и етика, които за задължителни за просперитета на всяка компания. Това е признание за техния публичен и жизненоважен принос за развитието на цялото общество. 
 
Поощряват се устойчивото развитие, иновациите, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазването на околната среда,  корпоративната и социалната отговорност, както и дейностите и услугите, в полза на обществото. 
 
Наградите VIP Business Awards 2015 ще отбележат най-добрите мениджъри и фирми в българския бизнес в периода януари 2013 – декември 2014 г., допринесли за устойчивото развитие на обществото. 
 
Сред партньорите на събитието е Българската Търговско промишлена палата.
 
За първи път ще бъдат отличени на подобна церемония учебните тренировъчни предприятия към Министерството на образованието и Джуниър Ачийвмънт България, също стратегически партньор на Министерството в интегрирането на компетентността „предприемчивост и инициативност“ на децата до 18 години. 
 
Церемонията ще възнагради също усилията на местната власт на малките и големи общини в полза на бизнеса. Ще бъдат поощрени устойчивото развитие, иновациите, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазването на околната среда, корпоративната и социалната отговорност, както и дейностите и услугите, в полза на обществото.
 
VIP Business Awards се организира и продуцира от най-креативните ПР- и ивент-агенции в България, а гласуването е поверено на ресорните журналисти в медиите-партньори на събитието.  Номинации се приемат до 16.02.2015 г.
 
Категории и критерии: ТУК
 
Повече информация: ТУК
 
 

11.02.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад