Назад

БТПП - с отличие от БАИ за партньорство през 2014 година

Грамота за отлично партньорство с БАИ през 2014 година получи председателят на БТПП Цветан Симеонов в присъствието на държавния глава Росен Плевнелиев, министри, депутати, инвеститори и дипломати на тържествената церемония по връчването на Годишните награди на БАИ „Инвеститор на годината“.
 
Цветан Симеонов каза, че приема отличието като награда за всички българи, които се стремят да насърчават инвестициите, че това е награда и за всички служители в системата на БТПП и че връчването й в присъствието на държавния глава, на членовете на правителството, посланици и инвеститори й придава особена стойност. 
 
„С удвоени сили ще работим за привличането на инвестиции и за насърчаване на инвеститорите“, заяви Цветан Симеонов и изрази надежда за още по-високи резултати в привличането на инвестиции. 
 
„Всеки инвеститор ни е важен - и тези с милиардите, но и тези с малките проекти - и големите и малките“, заяви президентът Росен Плевнелиев и подчерта, че всеки инвеститор е част от пътя на България за модернизиране и позициониране на страната като добро място за правене на бизнес. 
 
Президентът Росен Плевнелиев връчи голямата награда за "Инвеститор на годината" на Серж Шмид, изпълнителен директор на "Девня цимент". Статуетката Златен бик, изработена от скулптора Сейфетин Шекеров, получиха BHTC, "Язаки България", "Лукойл Нефтохим Бургас" и Telerik: a progress company.
 
Повече информация: ТУК

05.02.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад