Назад

Глобален форум GS1 2015 - „Силата на GS1 да променя начина, по който работим и живеем”



За поредна година в Брюксел се провежда Глобален форум GS1, в който участват повече от 670 участници от 86 страни по света. 
 
Българската делегация, ръководена от председателя на БТПП и председател на Бюрото на Съвета на GS1 България Цветан Симеонов, е съставена от членове на Бюрото и експерти от GS1 България. 
 
По време на Форума се организират над 48 пленарни заседания на работни групи, семинари, изложения и срещи, касаещи важни проекти и ключови инициативи от цял свят. 
 
Основна тема през първия пленарен ден са стандартите GS1 в здравеопазването. Отношение по темата изразиха Майк Валласе (Abbott Laboratories), Стиив Грахам от министерството на здравеопазването на Великобритания и Даниел Торнтън (GAVI Alliance). Представен е и въпросът за "търговия на дребно” от Крис Ресуебър (JM Smucker Co.); Ричард Дженкинс (Marks & Spencer); Амит Менипаз (e-Bay).
 
Основни теми за разискване на Форума на 10 февруари:
• Логистика на хуманитарните организации - Виченте Ескрибано (UNHCR);
• Качество на данните - Джон Филипс (PepsiCo);
• Транспорт и логистика - Девид Елис (Marks&Spencer); Дейвид  МакНийл (OneSteel Australia).
 
Предстои и изложение, на което ще бъдат представени различни решения на GS1 от Австрия, Канада, в Европа, Германия, Хонконг, Унгария, Япония, Близкия изток и Средиземноморието, Нова Зеландия, Русия, Турция, Великобритания, САЩ, и на софтуерните фирми Lansa и Saphety.
 
*GS1 е водеща международна, неправителствена организация, чиято дейност е свързана с разработването и внедряването на глобални стандарти и решения, с цел повишаване на ефективността и прозрачността по веригите за търсене и предлагане в различните отрасли по света.
 

09.02.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад