Назад

БТПП участва в среща на Световните търговски центрове от Европа в ИстанбулПредседателят на БТПП Цветан Симеонов, заедно с представители на Интерпред – Световен търговски център София, участва в среща на Световните търговски центрове от Европа в Истанбул.
 
Българската търговско-промишлена палата е асоцииран член на Асоциацията на световните търговски центрове /АСТЦ/ от 1984 г.
 
Предмет на дискусия и обсъждане на срещата са възможностите за активизиране на комуникацията между търговските центровете в Европа, обмен на търговски мисии, осъществяване на съвместни инициативи и събития, подпомагане взаимодействието между членовете - фирми и асоциации от различните световни търговски центрове.
Сред участниците са представители на СТЦ от Пескара, Хага, Твенте, Сан Марино, Талин, София, Дъблин, Познан, Леуварден, Малта, Лил, Букурещ, Москва и Милано.
 
Предстои разискване на организационни въпроси и обсъждане на кандидатури за предстоящите през тази година избори за ръководство на Асоциацията на световните търговски центрове.
 
 

 


06.02.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад