Назад

Автоматизирана паркинг система от нова генерация на СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2013









Нови фирми, заявили участие за юбилейното издание на изложбата, ще представят нововъведения в трафик контрола, като входни и изходни устройства за издаване на баркод билет и работа с безконтактни карти - част от автоматизирана паркинг система. Други части от автоматизирана паркинг система също ще бъдат презентирани на изложението за сигурност и охрана, като машина за автоматично плащане, приемане на монети и банкноти, връщане на монети и банкноти, издаване на фискален бон и станции за ръчно плащане на паркинг престой при oператор, под марката DATAPARK, представяна от  фирма  ДЖИ ЕЛ СИ ЕАД. Налице ще е и новият програмен продукт на фирмата за управление на паркинг системи. Фирмата ще представи и няколко нови варианта на цифрово-информационни табла за управление и насочване на трафик. Институтът по металознание, съоръжения и технологии “Акад. Ангел Балевски” с Център по хидро- и аеродинамика – БАН ще представи демоверсия на “Софтуерна система за взимане на решение при многовариантна терористична заплаха, на обектово и национално ниво BULCIP SYSTEM”, както и Сензорни модули, осигуряващи сигурността на обекти от критичната инфраструктура.

 
 
Традиционният изложител фирма АНДИ ще покаже на посетителите на изложба СЕКЮРИТИ 2013 широка гама камери за видеонаблюдение: SNC-VB600 IP охранителната видео камера от SONY е от новата генерация - G6, включваща IPELA ENGINE DSP чип, който осигурява 60 кад/сек. на запис с резолюция HD (720p). Това означава, че камерата записва с два пъти повече кадри за една секунда в сравнение с всички други модели на пазара.
 
 
 
 
 
 
 
NC-CH210 е Full HD охранителна IP видео camera SONY с 3-мегапикселова резолюция. Това е най-компактната Full HD IP камера в света.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5.0-H3-BO2-IR е нова 5-мегапикселова IP camera AVIGILON с вградено инфрачервено осветление до 60 м.
 
Системата „My Safety”, разработена от АНДИ, лесно може да управлява системите за сигурност (видеонаблюдение, сигнално-охранителна системи и др.) инсталирани във вашия дом или офис. В случай на аларма, вашият GSM бързо получава информация за точното местоположение на аларменото събитие и може да покаже картина от камера, наблюдаваща даденото място. Така в реално време може не само да разберете, но и да видите какво става във вашият дом, само с няколко натискания на интуитивни бутони в GSM приложението.
 
Международните фирми, потвърдили участие, засега са от Германия, Великобритания с колективно участие, Китай, Унгария, Чехия, Литва, Латвия,  Белгия, Тайван, Босна и Херцеговина, Дубай, Румъния и Испания.
 
 

28.02.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад