Назад

Учебна търговско-промишлена палата бе представена на XIV-я панаир "Интегративно практическо обучение"









Националната търговско-банкова гимназия представи Учебна търговско-промишлена палата във виртуалния модел на пазарна икономика в гимназията в рамките на XIV-я панаир по проекта „Интегративно практическо обучение".

Предварителната подготовка за събитието включваше обучение на учениците от експерти на Палатата. По време на мероприятието младежите представиха дейността и услугите на БТПП. За целта бяха подготвени специални информационни пана, онагледяващи палатската структура и основни насоки на диалог с бизнеса. 
 
Подготовката за панаира бе част от дългогодишното сътрудничество между двете институции и допринася за разширяване на знанията на учениците и за обогатяване на техните практически умения. Те показаха висок професионализъм, креативност и отлична работа в екип не само по време на събитието, а и по време на подготовката – при изработването на фирмените каталози и тарифи, при изготвянето и представянето на мултимедийните презентации на български и на чужд език, при оформянето на рекламните материали, визията на фирмените щандове и др.
 
Тази година панаирът бе посветен на 100-годишнината от основаването на Софийска търговска гимназия.
 

22.02.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад