Назад

Представяне на иновативен продукт на изложението "Секюрити Експо 2013"Изложението Секюрити Експо 2013, което ще се проведе тази година от 6 до 9 март, се нарежда сред най-реномираните изложения за сигурност и охрана в света заради иновативните и уникални продукти и услуги, които представя на българската публика.

Секюрити Експо 2013 ще представи световен иновативен продукт за защита от крадци. Продуктът е немски и особено подходящ за магазини, складове, трезори, банки, хотели, също така и за дома. 
 
На XX юбилейно международно изложение за сигурност и охрана, организаторите и фирмата-вносител са подготвили специално помещение, в което ще направят демонстрация на продукта на живо. 
 
Секюрити Експо 2013, ще се проведе паралелно с изложбите: MachTech&Metal - машиностроене, металургия, леярство и инструментална екипировка; IFAM - автоматика, роботика и мехатроника; INTRONIKA – електронна промишленост и телекомуникации; PLAST – пластмасова и каучукова промишленост; Transport & Logistics - транспорт и логистика (6-8 март).
 
За повече информация следете сайта на БТПП, ИЕЦ и Facebook страницата на изложбата.
 

26.02.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад