Назад

Български форум на бизнес лидерите връчи Десетите награди за отговорен бизнес 2012







 

Десетите награди за отговорен бизнес бяха връчени на церемония по случай 15-тата годишнина от създаването на Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ). 85 проекта от 49 организации от цялата страна се състезаваха за най-престижните отличия в сферата на корпоративната социална отговорност в България. Победителите бяха определени от независимо жури от 12 изтъкнати личности от областта на бизнеса, медиите, науката, правителствения и неправителствения сектор. 
 
Оценяващите лица, сред които бе председателят на БТПП Цветан Симеонов, получиха сертификати за изключителен принос като членове на журито на Годишните награди на БФБЛ.
 
Целта на Годишните награди за социално отговорен бизнес е да покажат, че успешният бизнес и инвестицията в обществото вървят ръка за ръка, както и да демонстрират най-добрите примери в подкрепа на тази идея. Критериите, въз основа на които бяха определени победителите, са полза за обществото, работа в партньорство с други организации, ангажираност на целия екип на компанията в осъществяването на проектите, продължителност и последователност на инициативата, новаторство и оценка от страна на обществото.
 
Наградените в отделните категории може да видите ТУК

28.02.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад