Назад

Годишната инвестиционна среща (AIM Global 2023) - 8-10 май, Абу ДабиБългарската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че 12-ото издание на Годишната инвестиционна среща (AIM Global 2023) ще се проведе в периода 8-10 май 2023 г. в Националния изложбен център на Абу Даби (ADNEC), под надслов „Промяна на инвестиционната парадигма: Бъдещи инвестиционни възможности за насърчаване на устойчив икономически растеж, разнообразие и просперитет."

Годишната инвестиционна среща (AIM) е инвестиционна платформа, която има за цел да помогне на развиващите се страни да привлекат преки чуждестранни инвестиции и да предостави рамка за глобален обмен на основните принципи, залегнали в основата на международните инвестиционни политики, стратегии и практики за устойчиво развитие.

AIM Global 2023 ще предложи програма за насърчаване на инвестициите, която има за цел да създаде динамична пътна карта за икономическо възстановяване чрез предоставяне на възможности, актуализиране на стратегии и изграждане на ключови партньорства. В рамките на 3 дни участниците в AIM Global 2023 ще имат шанса да получат знания за най-новите инвестиционни тенденции, инвестиционни дестинации и да организират конкретни срещи с целеви инвеститори чрез различните функции на AIM Networking.

Допълнителна информация относно AIM Global 2023 може да бъде открита на следните линкове:

Домакините приветстват участието на фирми и браншови организации от секторите: инфраструктура, здравеопазване, производство, технологии, транспорт, енергетика, селско стопанство, туризъм и образование.

Заинтересованите лица могат да се регистрират ТУК. При необходимост от съдействие може да се свързвате с дирекция „Международно сътрудничество  и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117494, 8117 489 или e-mail: m.markova@bcci.bg.

 

 


27.02.2023 г.

Още новини:

Видео:

Назад