Назад

БТПП и ICAP CRIF продължават добро си партньорство

Обединяват усилия и експертиза за изготвяне на проучвания и анализи






 

Председателят на БТПП Цветан Симеонов проведе регулярна среща с представителите на ICAP CRIF – Теодорос Полидорос, изпълнителен директор, и Илияна Илиева, мениджър събития и издания.

Сред дискутираните теми бяха приемането на единната европейска валута в България от началото на 2024г., присъединяването на България към Шенгенското пространство, както и икономическата среда в България и нагласите на компаниите за развитието на бизнес климата през 2023г.

Обсъдени бяха и новите услуги, които предлага ICAP CRIF за бизнеса, като по време на срещата Палатата и ICAP CRIF се споразумяха  да си партнират по повод две предстоящи събития през годината, както и по линия на други инициативи.

*ICAP CRIF, чрез 6 компании, предоставя иновативни решения за широк спектър от бизнес предизвикателства, които са групирани в 5 категории: Бизнес информация и решения за кредитен риск, Услуги за рейтинги и анализи, Решения за маркетинг и продажби, Технологични решения и Разширени анализи, Консултантски услуги.

Повече за услугите на ICAP CRIF, вижте ТУК

Двуезичното издание „300 Бизнес лидери в България“ на ICAP CRIF, можете да намерите ОНЛАЙН, както и в печатен вариант в библиотеката на БТПП.

 

 


17.02.2023 г.

Още новини:

Видео:

Назад