Назад

Среща с представители на Трейдуинд Факторинг ЕООД

Компанията предоставя експортно търговско финансиране при сделки с отложено плащане




 

Управляващият директор на Трейдуинд Факторинг ЕООД Рафи Ширинян и Десислава Йорданова, директор продажби посетиха БТПП и се срещнаха с председателя Цветан Симеонов и Владимир Томов, председател на Съвета по инвестиции при Палатата.

Ширинян представи дейността на Tradewind, която е част от немска компания и предоставя експортно търговско финансиране при сделки с отложено плащане. Има представителства в различни държави в Европа /България, Унгария, Турция/, както и на още три континента.

Целевата група на компанията са експортно ориентирани фирми. Обичайно сделките, които Tradewind подкрепя, са свързани с износ на стоки на хранително-вкусовата промишленост, суровини за производството, крайни продукти, домакински изделия, играчки, текстилни продукти и др. Клиенти на българския офис са не само български компании, а и такива от други страни. Услугата включва и риска от неплатежоспособност на платците. 

Видео представяне на компанията ТУК 

Срещата бе част от инициативата на Съвета по инвестиции за създаване на нови партньорства и приемане на нови членове. Повече информация за финансовите услуги, предоставяни от Tradewind, ще получите по време на предстоящия уебинар „Финансови инструменти за подкрепа на експорта“, който ще се състои на 28 февруари 2023 г. в БТПП. Очаквайте скоро покана и форма за регистрация на www.bcci.bg.

 


13.02.2023 г.

Още новини:

Видео:

Назад