Назад

СИС Кредит представи опита си във финансирането на микро, малки и средни предприятия

Предлага уникален продукт на пазара за стартиращи бизнеси
 

Председателят на БТПП се срещна с Мартина Григорова и Пламен Йончев, изпълнителни директори и Любомир Цеков, член на Борда на директорите на СИС Кредит . В срещата взе участие и Владимир Томов, председател на Съвета по инвестиции при БТПП. Срещата бе по повод приемането на СИС Кредит за член на Съвета по инвестиции.

Мартина Григорова представи компанията, която е първата българска небанкова финансова институция, сертифицирана по Европейския кодекс за добри практики, с 15-годишен опит във финансирането на микро, малки и средни предприятия.

От 2018 г. компанията предлага уникален продукт на пазара за стартиращи бизнеси, съвместно с Фонда на фондовете. Цената на финансирането и условията за обезпеченост са изгодни. Услугите са с целева група микро предприятия с кратка история, които нямат достъп до банкови услуги. Гостите дадоха примери за подпомогнати компании по продукта– общо близо 300 клиенти.

Цветан Симеонов представи накратко дейността на палатата в полза на бизнеса и подчерта възможностите за повдигане на дискусии по различни теми, важни за българските компании и членовете на организацията.

Бяха набелязани теми за бъдещи срещи и събития по линия на Съвета по инвестиции, за които БТПП ще информира допълнително.

 

 


09.02.2023 г.

Още новини:

Видео:

Назад