Назад

Уебинар България - Украйна - сътрудничество в секторите транспорт и логистика

29 юни 2022г. от 11.00 часа онлайн


Българската търговско-промишлена палата и Украинската търговско-промишлена палата, със съдействието на Министерството на транспорта и съобщенията на България, организират онлайн събитие за насърчаване сътрудничеството в секторите транспорт и логистика между бизнес партньори от България и Украйна. Събитието ще се проведе в електронна среда на 29 юни 2022 г. от 11.00 ч.

Събитието е посветено на насърчаването на транспортната свързаност и логистиката между двете страни в период на криза. Поради военната обстановка в страната Украйна разполага с нереализирана продукция от селскостопански изделия. Българските пристанища имат капацитет да се превърнат в логистични центрове за транспортирането им към други пазари. Целта на уебинара е да бъдат представени възможностите от двете страни за сътрудничество.

Участие ще вземат представители на български пристанища и институции, свързани с логистиката, както и компании от сектора, украински компании, представители на търговско-промишлените палати и съответните министерства от двете страни. Чрез B2B срещи участниците ще имат възможност да направят и персонални контакти.

Участието в уебинара е безплатно, но изисква регистрация ТУК до 27 юни 2022 г. Работен език на събитието: английски език.

За допълнителна информация можете да се обръщате към БТПП, дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ тел.: 02 8117 494, 8117 489 или e-mail: m.markova@bcci.bg.

Приложение: Писмо -покана и проекто-програма 

 

 


21.06.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад