Назад

Продължение на виртуално събитие, на БТПП и Федерацията на пакистанските търговско-промишлени палати





Ирена Ганчева, новоназначен посланик на Република България в Пакистан посети Българската търговско-промишлена палата и разговаря с председателя Цветан Симеонов за приоритетите на своята мисия. Освен повишаване на българския износ към азиатската страна посланик Ганчева е решена да подпомага задълбочаването на сътрудничеството между различни институции от двете страни, регионални структури и подпомагане работата на двустранната смесена комисия.

 

Симеонов представи резултатите от скорошното виртуално събитие, организирано от БТПП и Федерацията на пакистанските търговско-промишлени палати. Пакистанските компании са проактивни, сподели той и е необходимо българските фирми да реагират съответно. По време на събитието бе създаден Смесен бизнес съвет. Над 20 български компании потвърдиха интерес да участват и се включиха в работата на съвета, чиято основна цел е задълбочаване на двустранните икономически отношения. 

 

При интерес за установяване на контакт с партньори от Пакистан и включване в Смесения бизнес съвет компаниите могат да се свържат с: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.


13.04.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад