Назад

Виртуална конференция с руски компании от Ростовска област със съдействието на БТПП

Целта на събитието бе свързване на компании от двете страни със сходни бизнес интереси




Българската търговско-промишлена палата бе съорганизатор на онлайн представяне на предприятия от Ростовска област, Русия. Събитието се проведе по инициатива на Търговското представителство на Руската Федерация в България.

Константи Артюшин, търговски представител на Русия в България, Юрий Алексеевски, вицепрезидент на Търговско-промишлената палата на Ростовска област, Габриела Димитрова, директор Международно сътрудничество в БТПП взеха активно участие в срещата.

Основната й цел бе свързване на руски и български компании със сходни бизнес интереси. По време на срещата се представиха руски компании, производители на селскостопанска техника, органични и минерални торове, изделия от полимерни материали /пластмасови опаковки и етикети за хранително-вкусовата промишленост/, строителни материали /декоративни елементи за под и стени/ и др. Можете да получите информация за участниците тук.

Партньорите от Търговско-промишлена палата на Ростовска област заявиха, че има интерес за сътрудничество и в областта на селското стопанство и туризма.

При желание за съвместна дейност с организации и фирми от Ростовска област моля да заявите интерес и потърсите  допълнителна информация в БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.

Търговското представителство на Руската Федерация в Република България, тел.: 02 96308 88, e-mail: sofia@minprom.gov.ru

 

 


22.03.2021 г.
Назад