Назад

БТПП поздрави с юбилея 20 години на пазара икономическата медия Investor.bg





Към момента държим около 20 % пазарен дял. Като по отношение на това какви хора ни четат над 30% от потребителите ни са представители на висшия мениджмънт и 5% от тях имат собствен бизнес. Така че става дума за хора, които вземат решения“. Това каза Бойчо Попов, главен редактор на Investor.bg.

„Ние от Българската търговско-промишлена палата винаги сме уважавали точно поднесените факти и достоверните икономически анализи. Затова и разчитаме нашите анкети с представителите на бизнеса да имат най-високо доверие и разбиране. В този смисъл ще разчитаме и занапред на сътрудничество с Investor.bg – каза при връчването на Почетния диплом, председателят на УС на БТПП Цветан Симеонов.

 Преди 20 години Investor.bg стартира като първата безплатна електронна медия, която се е смятала за новост, тъй като до онзи момент финансовата информация бе достъпна само чрез платен абонамент. „Имаме няколко постулата, по които се водим- да бъдем първи и да бъдем фактологично верни, да бъдем бързи в допълнителното отразяване, защото всяко събитие се формира и от последващото такова, завършеност в анализа и решението за бъдещето“, заяви Попов..

Главният редактор на медията обърна внимание и на значението на Investor Finance Forum за растежа на сайта. „Това е най-големият подобен форум в България и от него понякога се раждат идеи за новини и анализи, които после стават много интересни“.

Още в публикацията на  следния адрес

https://www.bloombergtv.bg/a/16-biznes-start/90334-btpp-nagradi-investorbg-s-pocheten-diplom


12.03.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад