Назад

Белла България: GS1 стандартите насърчават появата на нови потребителски услуги



GS1 България публикува добра практика относно употребата на стандартите GS1 в ежедневната работа на „Белла България“.

Хранителната компания е стартирала дейността си през 1997 г., а днес е най-големият производител на хранителни продукти в България и водещ представител на хранителната индустрия в Югоизточна Европа. Ежедневно продуктите на „Белла” достигат до над 12 000 точки на продажба в нашата страна и в света. За улесняване на процесите в производството, както и процесите по пластмента компанията използва за цялото си портфолио от стоки маркиране по световните стандарти GS1.

От „Белла България“ споделят: „Мисията на хранителната компания „Белла България“ е да създава и развива по-добри продукти на по-добри цени, които да носят и добавена стойност на потребителите. GS1 стандартите насърчават появата на нови потребителски услуги и допринасят за по-доброто задоволяване на потребителското търсене. Стандартите са основата за бърз и лесен обмен на информация между фирмите в условията на глобална търговия, което спомага за намаляване на разходите по цялата верига.

Чрез стандартите GS1 движението на стоките е ефективно и сигурно, което е критично важно за действащата верига за снабдяване в условията на глобална икономика. Ползата на бизнеса е категорична, както и целта за подобряване живота на хората по всяко време и навсякъде.“

Прочетете повече: тук


11.12.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад