Назад

Новият СТИВ – Виена се представи в БТПП



Председателят на БТПП се срещна с Емилиян Абаджиев по повод предстоящото му отпътуване за Виена като ръководител на Службата по търговско-икономически въпроси в австрийската столица.

Абаджиев изказа мнение, че Австрия е ключова държава – партньор за България, с централното си за Европейския пазар разположение. Той представи приоритетите си, насочени към поддържане и задълбочаване на търговско-икономическите и инвестиционни контакти между български и австрийски компании.

Цветан Симеонов представи най-новите услуги и пакети от информация, които Българската търговско-промишлена палата предлага. Той подчерта важността на търговския регистър на БТПП и продуктовия каталог на GS1 България.

Беше договорен постоянен обмен на информация в двете посоки с цел оползотворяване на повече възможности за информиране и свързване на бизнеса от двете страни. Председателят Цветан Симеонов посочи като силни съюзници в тази мисия Австрийската търговска палата /WKO/ и нейния представител в България Улрике Щрака.

Емилиян Абаджиев бе дългогодишен партньор на БТПП в качеството на управител в Метро – България и като участник в Управителния съвет на GS1 България


10.12.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад