Назад

Технология за добив на Браунов газ и полиметали от минерали

Новини от членове на БТПП


Инсталацията за добив на Браунов газ и минерали, богати на полиметали от морска вода

Иновативната технологична компания “Плам енерджи” решава един голям проблем в сферата на реализацията на научните открития. Дружеството създаде платформа, своеобразен хъб, в който да намират среща иновациите и инвестициите. Платформата е разделена на два сектора. В първия стартиращото предприятие представя уникална иновация със световна значимост, разработена от инженерен екип, начело с един от основателите на компанията инж. Чавдар Каменаров. „Плам енерджи“ развива проекти, съсредоточени върху технологични и еко иновации, както и върху създаването на нови патентобилни технологии в областта на възобновяемите енергийни източници. Основната цел е да генерира непрекъснато нова, фундаментална наука и да я превръща в бизнес с дълготрайно конкурентно предимство.

>>Представяне ( презентация ) <<

Учтиво  Ви информираме за предстоящо участие на компанията ни в Международния онлайн форум „Ден на иновациите – зелена, дигитална и устойчива икономика“ на 03.12.2020 г.

Гости и панелисти ще бъдат представители на Министерство на икономиката, Министерство на образованието и науката, Фонд мениджър на финансовите инструменти в България и общностите на Европейския институт за Технологии и Иновации в направленията за устойчива енергия (EIT Inno Eneregy), климатични иновации (EIT Climate-KIC), суровини (EIT Raw Materials), градска мобилност (EIT Urban Mobility), производства (EIT Manufacturing), членовете на Клуба на новаторите и alumni-общността на Клийнтех България и други партньори и приятели.

Запазете своето място чрез регистрация до 02.12.2020 г. на следния линк: https://www.eventbrite.co.uk/e/130383585815

Още подробности за събитието може да намерите на новосъздадената платформа на компания "Плам енерджи" АД:

https://plam.energy/mezhdunaroden-onlajn-forum-den-na-inovacziite-zelena-digitalna-i-ustojchiva-ikonomika/

Информация за разработената инсталация за добив на Браунов газ и минерали, богати на полиметали от морска вода – четете в статията, предоставена на БТПП от “Плам Енерджи” - тук.

 

 


02.12.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад