Назад

ВИРТУАЛНО на живо: откриване на Регионален форум GS1 в Европа 2020





Днес, 20 октомври 2020 г., бе открита ежегодната среща на Националните организации, членове на GS1 в Европа, но за първи път в такъв формат – виртуално и на живо.

Традиционно форумът се провежда всяка година в различна европейска държава и в него участват представители от 47 национални организации GS1 от Европа и Азия. Целта на Регионалния форум е обсъждане на текущите и бъдещите проекти, както и споделяне на опит и специфичните за регионите проблематики.

Форматът на събитието тази година дава възможност в него да се включат повече участници: регистрираните участници са с 35% повече от миналогодишните, а събитието е достъпно и за GS1 организации извън Европа, като Австралия, Канада, Индия, Япония, Кения, Сингапур и Тунис. Във форума ще участват също представители на 107 компании, а гледната точка на бизнеса и европейските институции ще представят над 30 лектора.

Събитието бе открито от екипа на отбелязващата 15-годишнина GS1 в Европа. Председателят на GS1 в Европа Франсоа Дюпре акцентира на приоритетите на организацията: локализация, устойчивост, дигитализация и прозрачност. В ситуация на пандемия г-н Дюпре подчерта, че основна трудност е определянето на нужната граница между „глобално“ и „локално“. Сред акцентите в работата на организацията е и осъществяване на връзки с асоциации от всякакви сектори, които защитават интересите на фирмите-членове на GS1 на европейско и световно ниво.


20.10.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад