Назад

БГ Баркод: занаятчийско вино # 41



 

„Винарска изба Камея“ ООД с най-много въведени продукти за седмицата 5 - 9 октомври 2020 г. в електронния каталог БГ Баркод.

„Винарска изба Камея“ ООД  е малък семеен проект с до 5000 бутилки годишно производство,  като залагат на лимитирани серии занаятчийски вина. Фирмата стартира първата си кампания през 2016 г. с винифицирането на мерло и каберне в с. Брестовица, Пловдивско. Гроздето за тези вина е от лозята край с. Червен, Асеновградско. „Камея“ означава накит с барелефи, изработен от скъпоценни или полускъпоценни камъни. Името изразява и отношението към правенето на вино – внимание към детайла и лимитирани серии изработени изцяло на ръка във всички стъпки. От винарната прилагат ферментация само в малки съдове, като оставят виното да съзрява поне 1 година в дъбови бъчви. Не филтрират и не стабилизират вината си, за да запазят натуралния им характер.

БГ Баркод е електронен каталог, който предоставя възможност за производители от различни сектори да въведат еднократно и на едно място качествени данни за продуктите си, които в последствие лесно да споделят към свои търговски партньори, електронни магазини и други платформи за електронна търговия.

 


16.10.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад