Назад

eCA Conference на 29-10-2020





Петата конференцията на eCommerce Academy ще се проведе в Интер Експо Център на 29 октомври 2020 година от 9:00 до 18:00 часа. Тя ще може да се гледа на живо или онлайн в Streaming платформата на URBO. Мащабният замисъл на организаторите е да представят един иновативен и интересен формат чрез сблъсъци на различни тези и мнения.

Мероприятието е подходящо за хора, които се интересуват от електронна търговия и развиват бизнес в тази сфера. Конференцията ще бъде изключително полезна за всички, които искат да стартират онлайн търговия или да подобрят своето дигитално представяне, да научат повече за бъдещите тенденции и успешни практики и да чуят разнообразни гледни точки на специалисти с дългогодишен опит в областта.

Лектори на конференцията ще са представител на онлайн платформа за търговия, водещи уеб агенции за разработка на интернет магазини, ръководители от най-голямата маркетплейс платформа у нас, агенции за развитие на бизнес в Амазон,  дигитални медии, компании за куриерски услуги и дигитален маркетинг и такива за дигитални разплащания, представители на услуги като кол център, фулфилмънт и складово обслужване, спедитори и голям брой собственици на водещи онлайн магазини в България.

Пълната програма на събитието, както и всички лектори и партньори, можете да намерите на: http://ecommercebg.com/


12.10.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад