Назад

БГ Баркод: ръчно направени продукти



Българската фирма „Морава Балм“ ЕООД е въвела най-много продукти за седмицата 28 септември – 2 октомври 2020 г. в електронния каталог БГ Баркод.

„Морава“ е български бранд, който предлага на пазара продукти с естествени съставки в няколко категории – продукти за коса, за тяло, устни, балсами за мускулни натоварвания, за порязвания и други. За направата на продуктите се използват студено-пресовани масла със сертификат за органично производство. От Морава вярват, че в природата и билките се крият най-силните лекове. Друга интересна концепция, върху която залагат, са екологично чисти опаковки, които не съдържат пластмаса, а същевременно са лесно преносими и удобни за ползване.

Информация за продукти с бранда „Морава“ може да бъде намерена вече и в електронния каталог БГ Баркод, съдържащ стоки от всички категории. В него фирмите въвеждат, съхраняват и споделят проверена информация за продукти от различни сфери. Електронният каталог БГ Баркод предвижда добавяне на изображения с различен изглед и анимация 360 градуса.

За фирмите, които не разполагат с професионални снимки, GS1 България предлага услуга за заснемане на продукти.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/

 

 

 

 


12.10.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад