Назад

БГ Баркод: мечти, изпълнени в детайлБългарската мебелна фабрика „Хоми Дизайн“ ЕООД с най-много въведени продукти за седмицата 22-26 юни 2020г. в електронния каталог БГ Баркод.

„Хоми Дизайн“ ЕООД, на българския пазар от 2007 г., като компанията се развива благодарение на всеотдайността на хората, които са част от нея и на добрите препоръки на клиентите. С времето мебелна фабрика „Хоми Дизайн“ ЕООД създава успешна формула за производството на обзавеждане по поръчка. Занимават се също и с мека мебел, тапицирани мебели и интериорен текстил. За своя мисия приемат превръщането на обзавеждането по поръчка в лесно и достъпно.

Продуктите от масовата серия на фирмата вече могат да бъдат намерени в електронния продуктов каталог БГ Баркод. Благодарение на структурираните и надеждни продуктови данни, като тези, които можем да намерим в БГ Баркод, производителите и съдържателите на търговски марки от различни сектори много по-лесно съхраняват и споделят информацията за артикулите си и съответно имат шанс да увеличават продажбите, а от „Хоми Дизайн“ ЕООД са подготвени да се конкурират за вниманието на потребителя в платформи използвани в цял свят.

 

 


10.07.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад