Назад

Преглед на активните проекти на Ливано-българския бизнес съвет при БТПП





На работна среща в БТПП председателят Цветан Симеонов разговаря с Ахмад Алаедин, председател на Ливано-българския бизнес съвет. Симеонов сподели информация относно работата на палатата по време на извънредното положение и по настоящем в условията на епидемия в страната, като БТПП продължава да обслужва фирмите в София и посредством РТПП в страната. Той подчерта, че интересът на българските предприемачи към намиране на чуждестранни партньори нараства. Повече информация за предложенията за партньорства можете да намерите тук.

Ахмад Алаедин информира за активните проекти, в които участват членове на Ливано-българския бизнес съвет, и по-конкретно: отваряне на нов ливански ресторант в София, инвестиции в недвижими имоти, внос в Ливан и съседните страни на спиртни напитки, млечни продукти, консервирани зеленчуци и сосове от България.

Председателят на смесения бизнес съвет сподели също, че в Ливан ще се проведе традиционното изложение за храни, напитки и съоръжения за хранително-вкусовия сектор ХОРЕКА през есента на 2020 г. Събитието ще бъде едновременно присъствено и виртуално. БТПП ще информира допълнително за условията за участие.


08.07.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад