Назад

БГ Баркод: каталог за всички категории продукти



Бургаската пивоварна „Металхед“ с най-много въведени продукта за седмицата 28 октомври -1 ноември 2019г. в електронния каталог БГ Баркод.

Идеята зад „Пивоварна Металхед“ ООД е от 2016г., като първоначално бирата се е произвеждала в Холандия, а в последствие в Бургас е изградена и производствена база за крафт бира. Зад идеята стоят приятели обединени от страстта си към тежката музика и бирата, като фирмата предлага на пазара повече от седем вида бира, които носят имена вдъхновени метъл музиката. Целта на създателите на „Металхед“ е да предложат интересна и качествена бира на българския пазар, който все повече се разраства в последните години, но имат реални намерения да продават и в Европа.

Информация за продуктите на „Пивоварна Металхед“ ООД вече може да бъде намерена и в електронния каталог БГ Баркод, а потребителят може лесно да прочете повече за различните видове с едно сканиране на баркода върху етикета посредством обновената версия на мобилно приложение БГ Баркод, което прави връзка с Каталога.


08.11.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад