Назад

БГ Баркод: за стартиращи и утвърдени на пазара компании



Стартиращата компания „Номине“ ООД e с най-много въведени продукти за седмицата 21-25 октомври 2019г. в електронния каталог БГ Баркод.

„Номине“ ООД е създадена в средата на 2019г. Основната дейност на фирмата е изкупуване, пакетиране, преработка и търговия с пчелен мед и други пчелни продукти, представени на пазара под бранда DUGOS. Фирмата предлага продукти в две основни линии: пчелен мед и сиропни концентрати. Основната мисия на компанията е разпространението и налагането на пазара на качествени и натурални продукти, като като всички съставки също са закупени от проверени и доказани места. Към момента фирменото портфолио на DUGOS наброява над 15 продукта, с перспектива за добавяне на нови, а информацията за тях попълнена директно от производителя може да се намери в електронния каталог БГ Баркод. Тъй като попадат в категория "хранителни стоки", информацията за продуктите е максимално изчерпателна и съобразена с изискванията на Регламент 1169/2011.

Посредством обновената версия на мобилно приложение БГ Баркод, което прави връзка с Каталога, за крайните клиенти прочитането на етикета вече е по-лесно от всякога и става чрез сканиране или въвеждане на баркода на продукта. В мобилно приложение БГ Баркод може да се намери информация, която не се побира върху етикета, като: атрактивна продуктова фотография, приложение на продукта, рецепти, линкове и др.


01.11.2019 г.
Назад