Назад

Унгарска бизнес мисия от област Дьор-Мошон-Шопрон

На 7-ми ноември в БТПП гостува бизнес мисия от унгарски компании. Визитата бе организирана от  Enterprise Europe Network към БТПП и център EEN към Търговско-промишлената палата за област Дьор-Мошон-Шопрон, Унгария.

Делегацията бе приветствана от председателя на Палатата Цветан Симеонов, който благодари за доброто сътрудничество с унгарските търговски палати и посолството на Унгария в България. Представители на Българска агенция за инвестиции запознаха гостите с бизнес климата в България и възможностите за инвестиции в страната. Унгарските фирми, осъществяващи дейност в сферата на земеделието, търговията, логистиката и туризма имаха възможност да се срещнат с местни фирми, да обменят информация и да обсъдят възможности за бъдещо сътрудничество. На събитието присъства и съветника по икономически и търговски въпроси към посолството на Унгария в София, г-жа Кадар.

Ако търсите възможности за сътрудничество с унгарските фирми, както и нови международни партньори, може да се обърнете към Enterprise Europe Network към БТПП. Центърът предоставя безплатни услуги за  МСП.


08.11.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад