Назад

БГ Баркод: козметичната фирма „ДАМАСКИНА“ ЕООД с най-много продукти за седмицата 30 септември–4 октомври



„Дамаскина“ ЕООД, фирма специализирана в производство на козметични продукти и търговия на етерични масла, е въвела най-много продукти за седмицата 30 септември–4 октомври 2019г. в електронния каталог БГ Баркод.

Продуктите на компанията са защитени със запазена марка, регистрирана в рамките на целия Европейски съюз и извън него с производствен знак DAMASKINA и щемпел според изискванията на съответното законодателство.

Един от най-разпознаваемите символи на България е розата. От XVII век насам България е един от основните производители на масло от роза. Добиването на българското розовото масло е съпътствано от вековни културни традиции.  Най-качественото и търсено по цял свят розово масло се получа в България от култивираната Rosa damascena, отглеждана в Розовата долина.

Фирма „Дамаскина“ ЕООД е основана през 2014 година, като сравнително от скоро е на пазара, но стъпва солидно на традициите и за кратко време се утвърждава и навлиза в редица държави. От „Дамаскина“  залагат на розовото масло и усилено разширяват производството си като създават натурална козметика: грижа за лице, тяло и коса. Продуктите съдържат натурални етеричните масла, произведени от компанията, а в резултат на това ароматът им е автентичен от природата.

Компанията следи световните тенденции не само в областта на козметиката, но и в сферата на маркетинга и бизнеса. „Дамаскина“ ЕООД  работят с желание да са в крак с модерните тенденции и да синхронизират с тях инструментите за продажба, тъй като все повече и повече продажби се случват онлайн. Поради това фирмата залага на качествени продуктови фотографии и изчерпателни данни онлайн и в електронния продуктов каталог БГ Баркод, които да гарантират успешен първи визуален контакт с клиентите в новите условия на търговия.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/ и https://www.facebook.com/damaskina.nature/


10.10.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад