Назад

БТПП организира допълнителни срещи за своите партньори от Виетнам





БТПП организира допълнителни индивидуални срещи за своите партньори от Агенцията за насърчаване на търговията на Социалистическа Република Виетнам (VIETRADE), които бяха на посещение в България, заедно с двадесетчленна бизнес делегация.

Освен проведения на 7 октомври делови форум в БТПП, виетнамската бизнес делегация направи посещения и срещи в магазини на няколко вериги за хранителни стоки в София Т Маркет и Lidl. Основната цел на посещенията бе да се проучи пазара на замразени морски продукти, сушени плодове и ядки. Виетнамските фирми установиха много неизползвани възможности за реализацията на тези продукти на българския пазар.

Бе проведено посещение в Катрин и Ко ЕООД - предприятие за преработка на зеленчуци и производство на кетчуп, доматено пюре, лютеница и видове сосове; майонеза, горчица и дресинг сосове; обработка на мед и гъби. Делегацията разгледа производствената база на компанията и направи дегустация на традиционни български продукти.

Среща бе осъществена и в Централна енергоремонтна база в София. Представители на ЦЕРБ ГРУП - запознаха виетнамските предприемачи с дейността на компанията. Конкретни разговори бяха проведени с членовете на делегацията, работещи в областта на машиностроенето и енергетиката.

БТПП ще продължи да информира относно развитието на българо-виетнамските търговско-икономически отношения, както и да подпомага своите членове да реализират конкретни бизнес идеи с Виетнам.


10.10.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад