Назад

FORBES България представи първия си брой





FORBES България представи първия си брой след завръщането си в България, като събра на специално събитие представители на бизнеса, работодатели, рекламната индустрия и медиите.

Председателят на БТПП Цветан Симеонов беше след първите поканени, който пожела на добър час на новата медия.

Основната роля на изданието ще бъде да търси, показва и насърчава предприемаческия дух, добрите бизнес практики и филантропията, да представя бизнеса в позитивна и вдъхновяваща светлина, която да помага на българите да следват мечтите си и да търсят щастието и успеха.

Философията му стъпва на думите на основателя на световното издание, Б.Ч. Форбс, който още в първия брой на FORBES през 1917 г., споделя вярването, че "бизнесът е създаден, за да произвежда щастие, а не за да трупа милиони".

През юли беше обявено, че FORBES се завръща в България с нов издател – „Българска бизнес медия" с директор на компанията и главен редактор на списанието Йордан Матеев. Той основава "Фондация за насърчаване на предприемачеството" и създава "Българска бизнес медия" като дъщерно дружество, с което кандидатства и получава правото да издава българското издание на списанието.


01.10.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад