Назад

Делегация от Съюза на вносителите и износителите на Иракски Кюрдистан

На 24 септември в БТПП – среща с иракски фирми


Янчо Янев, председател на Хасковската търговско-промишлена палата, обсъди с председателя на БТПП Цветан Симеонов предстоящо посещение на делегация от Съюза на вносителите и износителите на Иракски Кюрдистан.

Договорено бе по време на иракската визита да се организира среща с бизнеса в София на 24 септември 2019 /вторник/ от 14 часа в сградата на БТПП. Делегацията е с конкретни интереси за закупуване на български стоки и се състои от представители на секторите: обща търговия, строителство, туризъм и др. Списък с делегацията може да откриете ТУК. Желаещите за участие в срещата  могат да потвърждават на e-mail: m.markova@bcci.bg. БТПП ще информира допълнително за програмата.

Освен среща с бизнеса в София, работната програма на посещението включва делови разговори и срещи в Хасково и посещение на Международния панаир - Пловдив.

При наличието на допълнителни въпроси, може да се свързвате с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 494, 8117 489.

  


17.09.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад