Назад

Почетна диплома на БТПП за Н.Пр. г-жа Ана Мария Сампайо Фернандес



Н.Пр. г-жа Ана Мария Сампайо Фернандес, извънреден и пълномощен посланик на Федеративна република Бразилия в София, получи почетна диплома от председателя на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов по повод приключване на нейния мандат в нашата страна.

Палатата отличи посланик Фернандес с почетен диплом за активното и сътрудничество с Българската търговско-промишлена палата и за приноса й за развитието на икономическото сътрудничество между България и Бразилия по време на нейния мандат.

От началото на 2106г. до сега са проведени редица събития от Посолството на Бразилия, насърчаващи търговско-икономическите отношения между двете страни, сред които официалното посещение на президента Росен Плевнелиев в Бразилия и Аржентина, среща с депутати от седем бразилски провинции и др.

Симеонов изтъкна факта, че мандатът на дипломата започна в изключително активен период, в който се осъществи посещение на най-високо ниво – делегация, водена от президента на България в Бразилия. С помощта на посланик Фернандес визитата бе подготвена и реализирана съгласно най-добрите стандарти.


12.09.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад