Назад

Почетна диплома на БТПП за френския посланик Н. Пр. Ерик Льобедел

По повод приключване на неговия мандат в нашата страна


Н. Пр. г-н Ерик Льобедел, извънреден и пълномощен посланик на Френската Република в София, получи почетна диплома от председателя на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов по повод приключване на неговия мандат в нашата страна.

Палатата отличи посланика Льобедел за активното му сътрудничество с Българската търговско-промишлена палата и за приноса му за развитието на икономическото сътрудничество между България и Франция по време на неговия мандат.

Симеонов сподели, че Посолството на Франция е дългогодишен и коректен партньор на Палатата, изключително задълбочени са отношенията както с българското бизнес общество и БТПП, така и с Френско-българската търговско-индустриална камара.

От края на 2016г. до сега са проведени редица събития от Посолството на Франция в София, насърчаващи търговско-икономическите отношения между двете страни, сред които посещение на бизнес дeлeгaция от  Френската работодателска организация МЕDЕF, Френската асоциация на частните предприятия и Индустриално сдружение през 2017г. и др.


16.09.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад