Назад

Виетнамска бизнес делегация ще посети София през октомври



Иван Кашукеев, представител на БТПП във Виетнам, генерален директор на офиса в София на Виетнамско-българския център за насърчаване на търговията и инвестициите и зам.-председател на Търговската палата на страните от Централна и Източна Европа във Виетнам, посети Палатата и разговаря с председателя Цветан Симеонов.

Кашукеев информира ръководството на Палатата за текущата дейност  на Центъра при подпомагане активните контакти  между предприемачи от двете страни, развитие на стокообмена и внос на кадри у нас. В тази връзка бе дискутирано предстоящо посещение на виетнамска бизнес делегация в София през октомври т.г., като БТПП допълнително ще съобщи точната дата на визитата.

Фирмите, които желаят предварително да заявят интерес за участие в срещи с делегацията  от Виетнам, могат да се свържат с БТПП, дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“, тел.: 02/8117 421 , e-mail: irelations@bcci.bg.

Припомняме, че Виетнамско-българският център за насърчаване на търговията и инвестициите откри представителство в Ханой в края на 2018 г., а през юни т.г. – и в София, на ул. “Добруджа” 1, етаж 2.

Снимка архив: Откриване на представителството на  Виетнамско-българския център в София


09.09.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад